Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Történet

Történet

2004-2012 Folyamatos bővülés és fejlődés szakasza

 

A rendszerváltást követő piaci normalizálódásként az ezredfordulón olyan fémmegmunkálással kapcsolatos igények jelentkeztek a piacon, mely arra ösztönzött minket, hogy 2004-ben megalapítsuk családi vállalkozásunkat.

   A család egyes tagjai által felhalmozott szakmai tudás lehetővé tette, hogy igen rövid idő alatt biztos vevőkört alakítsunk ki főként a járműtechnikával kapcsolatos egyedi gyártások terén. Ezen a területen szerzett tapasztalatok és a piaci változások arra ösztönöztek minket, hogy mind a CNC technológia mind a sorozatgyártás felé nyissunk. Így 2008-ra a gyártási palettánk tovább szélesedett.

   A 2009 elején a kialakuló gazdasági válság kezelése miatt, cégünk újabb beruházásokba kezdett, amely során egy köszörűs részleget alakítottunk ki és új szakképzet embereket is felvettünk. Emellett szoros együttműködésbe kezdtünk a Szent István Egyetem Gépészmérnöki Karával. A kölcsönös segítségnyújtáson túl a műszaki fejlesztésekben és az oktatás különböző területein is jól együtt tudunk működni.

   2010-ben ismét a géppark fejlesztésébe fogtunk, és egy Deckel Maho Gildemeister DMC 635 V típusú 3 tengelyes CNC marógépet vásároltunk, mely Heidenhain mérőlécekkel van felszerelve. A két CNC marógépünkkel így gyorsabban és megbízhatóbban tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

   2011-ben tovább szélesítettük cégünk profilját, így most már teljes értékű autószerelő részleggel is rendelkezünk. 4 tonnás csápos autóemelő, 22"-ig használható kerékkiegyensúlyozó gép és 24"-ig használható kerékszerelő gép áll rendelkezésünkre az autószerelési munkáknál.

   2012-ben a kereskedelmi termékek forgalmazását is elkezdtük. Főként prémium kategóriájú autóalkatrészek kereskedelmével foglalkozunk, mint például DBA féktárcsák, Motul olajok, ACL csapágyak, K&N szűrők, Deutsch csatlakozók… Ezen termékeinket főként azoknak ajánljuk akik gépjárműveiket fokozott igénybevételek között használják.

 

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az alábbiakban vannak kiváló szakmai tapasztalataink:

rozsdamentes és szén acélok, alumíniumok, színesfémek, műanyagok hagyományos és CNC forgácsolása

kisebb fém alkatrészek hagyományos ívhegesztése, és argon védőgázas hegesztése

egyedi gyártás

nagy szériák gyártása

nagy pontosságú alkatrészek gyártása

sík és hengeres felületek nagypontosságú köszörülése

különböző nyersanyagok beszerzése és méretre vágása

performance autoalkatrészek forgalmazása

 

Megfelelő minőségű gyártást a nagy tapasztalat mellett a folyamatos továbbképzés is biztosítja. Vállalkozásunk tagjai eddig a következő szakmai végzettségekkel rendelkeznek:

műszaki doktori fokozat (PhD)

okleveles gépészmérnök – gyártástechnológia, CNC megmunkálás

okleveles gépészmérnök – CAD/CAM rendszerek, CNC programozás

CNC gépkezelő és programozó szakképesítés

minőségirányítási rendszerfejlesztő (TÜV)

szakközépiskola – fémfogácsolási szakember

A folyamatos minőségfejlesztés alapvető célunk, ezért a rendszeres gépkarbantartások mellett új, nagypontosságú gépekkel bővítjük gépparkunkat, melyeken folyamatosan képzett munkatársaink dolgoznak.